Skalfasader i Stockholm för självförtroendet

Visste du att ”emotion is created from motion” alltså hur du beter dig påverkar hur du känner dig och inte tvärtom. Vad händer om du skulle börja le som förr med skalfasader i Stockholm?

Har du fått missfärgade tänder på grund av för mycket kaffedrickande under åren? Då kan det vara svårt att motivera sig själv till att le. Hur kul är det att smälla upp ett kaffebrunt leende egentligen? Med skalfasad i Stockholm så får du skinande vita tänder med en gång. En skalfasad är ett hölje av bästa möjliga porslin som fästs skonsamt på dina tänder. Skalfasader täcker över dina fläckiga tänder och du kan le som en hollywoodstjärna utan att vara orolig. Upplev hur ditt självförtroende kommer tillbaka och hur du får alla att skina upp när du smäller upp de pärlvita tänderna.

Skalfasader för just dig

När du ska sätta in en skalfasad i Stockholm så kommer dina tänder att gjutas av och sedan skickas till en tandtekniker som skapar skräddarsydda höljen efter just ditt bett. Sedan är det bara att fästa dem på dina originaltänder och efter ett tag så kommer du glömma bort att du ens bär dem då de är speciellt anpassade efter dig. Resultatet blir ju uppenbart direkt! Du behöver inte göra en tandblekning som brukar ta veckor innan den ger effekt. Givetvis så ser läkarna till att du som har skräck för tandläkare kan andas ut genom att noggrant gå igenom hela processen med dig innan ingreppet.

27 Feb 2022

Välkommen

Här på tandvårdsbloggen finner du allt du behöver veta för att sköta om dina tänder på bästa sätt. Vi skriver allt som rör tandvård, estetiska behandlingar samt tips på bra tandläkare inför ditt besök.