Alltid nära till tandläkare i Solna

Solna är en knutpunkt i Storstockholm, med goda kommunikationer till hela Norr-, Väster- och Söderort samt innerstan. Många tar sig hit för att till exempel gå på fotboll och konserter i Friends Arena, eller besöka Mall of Scandinavia för en dag av shopping och nöjen. Inte så konstigt då kanske att många serviceinrättningar valt att etablera sig i Solna. Till Solna kan man locka kunder från hela Storstockholm.

I Solna finns således också många tandläkarmottagningar, både för akut och reguljär tandvård. Flera kliniker men också Folktandvården finns utspridda över hela kommunen. Det gör det lätt att hitta en bra tandläkare i Solna för såväl rutinkontroller som för mer avancerad tandvård som till exempel tandreglering eller implantat.

Kommunikationer till och från Solna

Till och från Solna kan man ta sig med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och buss, förutom det faktum att det ligger väl inom cykelavstånd från innerstan. Med tvärbanan når du Solna hela vägen från Hammarby Sjöstad via Gullmarsplan, Årsta, Liljeholmen, Gröndal, Essingeöarna, Alvik och Sundbyberg. Pendeltåget stannar vid Solna station och binder samman både Norr- och Söderort samt innerstan via de nya stationerna Odenplan och Stockholm City.

Bor man i någon av Solnas mindre grannkommuner är bussen oftast ett bra val, många linjer korsar Solna. Slutligen trafikerar även tunnelbanan Solna via stationerna Västra skogen, Huvudsta, Solna Centrum, Solna strand, Näckrosen och Hallonbergen, alla på blåa linjen mot Akalla eller Hjulsta. Den planerade utbyggnaden av tunnelbanan, gula linjen, kommer även att innebära en förlängning av tunnelbanan från Odenplan upp till Arenastaden.

Nytta och nöje

Det är således inte bara Solnabor som kan ha nytta av att välja en tandläkare i Solna. Var du än bor i Stockholm har du alltid nära hit och med tanke på de många förstklassiga mottagningar som finns här är det ofta ett bra val. Ofta kan då ett tandläkarbesök kombineras med shopping eller nöjen, vilket kanske gör utflykten roligare. Oavsett om du vill ha en rutinundersökning eller behöver akut tandvård finns mottagningar i Solna som kan ta emot dig de flesta tidpunkter på dygnet, oavsett om det är vardag eller helg.

Hitta en bra tandläkare i Solna

Genom att söka på tandläkare i Solna kommer du att få upp många träffar. Ta tid på dig att gå igenom mottagningarna och titta gärna på omdömen från tidigare kunder, samt om läget är optimalt för dig. De flesta tandläkarmottagningar är belägna i närheten av Solna Centrum och Solna Station, men det finn säven mottagningar i till exempel Hjulsta och Hallonbergen, om det passar bättre.

Du bör även passa på att utnyttja det faktum att många tandläkare i Solna erbjuder en billigare behandling vid första tillfället. Genom att betala en mindre summa och samtidigt ta del av mottagningens tandvård kan du utvärdera tandläkarna i Solna under en period innan du bestämmer dig för var du trivs bäst. Dina tänder är viktiga, så var en medveten och kräsen konsument. Många har onödigt stor respekt för tandläkare och vet inte att man har rätt att när som helst byta mottagning om man inte är nöjd. Priserna skiljer sig även åt mellan tandläkare, även i Solna, så är det någon särskild behandling som du ofta har behov av, kolla upp var du kan få den billigast och bäst!

10 Nov 2018

Välkommen

Här på tandvårdsbloggen finner du allt du behöver veta för att sköta om dina tänder på bästa sätt. Vi skriver allt som rör tandvård, estetiska behandlingar samt tips på bra tandläkare inför ditt besök.