Estetisk tandvård - för ett enastående leende

Om du är trött på ditt leende med de krokiga tänderna som du har fått stå ut med alltför länge så kanske det är dags att göra något åt det? Med estetisk tandvård kan du få ett leende som du förtjänar.

När du ler så kan du inte riktigt slappna av när mungiporna dras uppåt för du vet att de krokiga tänderna blir synliga och du skulle helst inte vilja att de syntes. För många kanske det inte låter som ett problem men har man levt med krokiga tänder en lång tid så vet man att det kan påverka hur man ler och till och med att man kan dra sig undan sociala sammanhang. Om du känner igen dig i detta så ska du veta att du kan få hjälp och du kan le ett stort leende utan att känna dig besvärad. Så hur ska du gå tillväga för att få ett enastående leende? Det finns en metod som kallas invisalign och det är en mycket effektiv och skonsam behandling som ger dig jämna och fina tänder.

Invisalign

Invisalign är en mycket skonsam metod eftersom den utförs med hjälp av skenor som inte skaver på tandköttet, behandlingen är också mycket effektiv för inom 3 månader så har de flesta uppnått det resultat som de önskar. De små skenorna tillverkas så de är helt anpassade till din tandrad och sedan regleras en bit i taget på tandraden. Skenorna är genomskinliga så du kommer att kunna genomföra en tandreglering utan att det syns! Läs mer om Invisalign på denna hemsida: https://www.invisalignstockholm.net/

24 Mar 2021

Välkommen

Här på tandvårdsbloggen finner du allt du behöver veta för att sköta om dina tänder på bästa sätt. Vi skriver allt som rör tandvård, estetiska behandlingar samt tips på bra tandläkare inför ditt besök.