Sneda tänder inget problem i Göteborg

Att bo i Göteborg utan att kunna le med sitt breda leende är tufft. Med reglerade tänder tack vare invisalign kan du dock dra på smilbanden och visa hela din perfekt tandrad när du skrattar.

Göteborg är på många sätt känt för att vara en glad stad med glada invånare. Staden är berömd för sina ordvitsar och den göteborgska dialekten är svår att tolka på något annat sätt än som humoristisk. Göteborgare ler gärna med hela ansiktet och öppen mun. Åtminstone de allra flesta. Alla göteborgare har tyvärr inte självförtroendet att visa upp sina tänder. Ibland beror det på att tänderna är sneda. En del tandläkare vill därför sätta in en tandställning, men på kort sikt hjälper tandställningen dig knappast att bli mer bekväm i att blotta vad du har bakom läpparna. Då kanske du skulle kunna prova invisalign istället. Invisalign är en slags modern tandställning för vuxna, och det bästa av allt är att den inte syns.

Glada för raka tänder

Det är tur i oturen att bo på västkusten om du har sneda tänder. Det finns nämligen specialister på invisalign i Göteborg, lägligt nog. Göteborg borde därför kunna vara den stad i Sverige med störst potential att ha de rakaste tandraderna i hela landet. Då förstår du också varför de är så glada. Det är klart att du gillar att skämta och skratta när du kan visa upp en perfekt tandrad. Du ska inte underskatta vad dina tänder gör för hela ditt välmående och humör.

26 Apr 2021

Välkommen

Här på tandvårdsbloggen finner du allt du behöver veta för att sköta om dina tänder på bästa sätt. Vi skriver allt som rör tandvård, estetiska behandlingar samt tips på bra tandläkare inför ditt besök.