Stolen som får dig att glömma tandläkarborren

En stol som är så pass skön att du till och med längtar efter den trots att det kräver en tandläkarundersökning. Då har du som tandläkare hittat en klinikstol som passar för dina patienter.

Finns det en stol som till och med kan få dig att glömma att du ligger bakåtlutad med öppen mun och en massa slangar inne i munnen? Kanske är den så pass bekväm att du känner hur du börjar dåsa av mitt i allt. Då har du inte bara hittat en tandläkare som du ska hålla hårt i, utan du kan även berömma tandläkaren för ett mycket gott val. För klinikstolar finns det i en mängd olika utformningar och material, och det kan vara svårt att veta vad man ska köpa. Även om alla ska vara skapade för att passa för det syfte som annonseras.

Sova under en lagning

Det är inte ovanligt att kunder somnar under en massage. Speciellt om det är en massage som är åt det lättare hållet. Men det är mindre vanligt att en patient somnar under en tandläkarbehandling. Troligen skulle det också innebära en del bekymmer eftersom det är viktigt att patienten håller sin mun öppen. Men som tandläkare hade det säkert varit ett gott kvitto på att patienten sitter bekvämt och att behandlingen inte är mer smärtsam eller obehaglig än nödvändigt. Så hur hittar man den perfekta stolen för sin klinik? Kanske är det klokt att provsitta stolen för att veta hur den känns. Läs mer om klinikstolar på denna sajt: klinikstol.se

25 May 2021

Välkommen

Här på tandvårdsbloggen finner du allt du behöver veta för att sköta om dina tänder på bästa sätt. Vi skriver allt som rör tandvård, estetiska behandlingar samt tips på bra tandläkare inför ditt besök.