Tandvård för boende i Malmö

Det är inte ovanligt med väntetid hos tandvårdskliniker. När man flyttar till en ny ort är det därför viktigt att så snart som möjligt flytta över sin tandvård till en klinik på den nya orten.

Miriam flyttade från en liten ort på landet till Malmö. Anledningen var att hon själv fått jobb i stan, och barnen skulle få nära till skolan. Då orten de bott på var liten hade det varit ganska enkelt att få tid hos tandläkaren. När hon nu skulle ordna tandvård i Malmö visade det sig att det inte var lika enkelt. De skulle hamna på väntelista och kunde inte få någon information om hur länge det skulle dröja.

Turligt nog var Miriam en envis person, vilket var anledningen till att hennes äldste son fick en tid med det samma när han tappade en lagning. Hon hade letat möjligheter på internet och till slut hittat en klinik som otroligt nog låg i närheten av bostaden.

Tandvård, viktig funktion i samhället

Miriam åkte till kliniken på vägen hem från jobbet och pratade med den vänliga receptionisten. Förklarade att de var nyinflyttade och behövde tandvård för hela familjen.

När Miriam senare på dagen berättade om tiderna hon bokat var det inte alla i familjen som var lika glada. Men Miriam var nöjd. Äldsta dottern skulle få hjälp med tandreglering, de mindre barnen hade hon bokat in hos en tandhygienist då hon ville att de skulle lära sig mera om hur man sköter sina tänder.

Bonus var att kliniken även hade jour alla dagar. Läs mer om tandläkare på denna sida: tandvårdmalmö.nu

11 Aug 2021

Välkommen

Här på tandvårdsbloggen finner du allt du behöver veta för att sköta om dina tänder på bästa sätt. Vi skriver allt som rör tandvård, estetiska behandlingar samt tips på bra tandläkare inför ditt besök.